İl Müdürlüğümüz Gıda ve Yem Şubesi tarafından 18.09.2017 tarihinde İl Müdür
Yardımcısı Alaeddin Zeren başkanlığında Artvin il merkezinde faaliyette olan bal paketleme tesisi
yetkilileri, bal üreticileri ve bal satışı yapan yetkililerin katıldığı Türk
Gıda Kodeksi (TGK) Bal Tebliği Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.
Gıda Mühendisi Özgür Duman'ın sunum yaptığı toplantıda bal üreticilerine TGK Bal
Tebliği ve TGK Gıda Etiketleme ve Tüketicileri Bilgilendirme Yönetmeliği hakkında bilgi verildi.
Balda uyulması zorunlu olan etiket bilgisi kuralları ve bu kurallara uyulmadığı takdirde
uygulanacak idari yaptırım kararları belirtilmiştir.